Novetats

Presentem el nostre NOU format per a pizzeries que couen les seves pizzes en forn de llenya. Moltes vegades treballar en aquestes condicions és incòmode i brut. Nosaltres presentem un nou format molt més net, pràctic per emmagatzemar i fàcil de manipular. La nostra llenya seca de faig i freixe, amb menys d’un 25% d’humitat, provinent del Parc Natural del Montseny i amb certificació PEFC, es presenta en aquest nou format que només aportarà beneficis a aquelles pizzeries que aposten per la qualitat dels seus productes i busquen més comoditat.

Llenyes Güell buscava la manera d’implicar-se activament en la gestió sostenible dels boscos.  La certificació PEFC que vesteixen els  productes garanteix que aquests procedeixen de boscos gestionats d’acord amb criteris ecològics, socials i econòmics, basats en requisits internacionals. El consum de productes forestals certificats frena el canvi climàtic, redueix incendis forestals, protegeix la biodiversitat, lluita contra la tala il·legal, entre d’altres beneficis.

 

Més Informació a: http://www.pefc.cat

Apostem per un consum sostenible

Llenyes Güell disposa de la certificació CATFOREST- producte forestal  de Catalunya la qual identifica els productes forestals dels boscos de Catalunya en el mercat, a l’hora que reforça  la garantia de sostenibilitat (gestió forestal sostenible), d’origen (Catalunya) i qualitat (estàndards de qualitat). Aquesta reforça els valors de l’empresa, la qual busca oferir la màxima qualitat pels seus clients i pel medi ambient.

 

Més informació de la certificació a:

http://www.catforest.cat

Productes de la terra

LLENYES GÜELL 

c/ Camp de l’Oliver, 10  17401 Arbúcies, Girona

guell@llenyesguell.com

Tel 609 42 40 03  Fax 93 789 25 15

© 2015 per Llenyes Güell. Creat amb Wix.com

  • Facebook Social Icon

.

  • Twitter Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now